Hoverboard kopen

Op hoverboardwijzer.nl vind je alle informatie die je zoekt over een hoverboard en het kopen van een hoverboard. Want wat is het precies, wat kun je ermee, wat kost een hoverboard segway, waar kun je het best een hoverboard kopen en zo zijn er nog veel meer onderwerpen.

Hoverboardwijzer.nl is een onafhankelijke website en zal je dus geen bepaald merk voorschrijven. Via deze website geven wij je informatie over de hoverboard om jou een zo goed en volledig mogelijk beeld te geven over de hoverboard segway.

Hoverboard vergelijken »

Wat is een hoverboard?

hoverboardZe zijn razend populair. Niet alleen in Nederland maar overal ter wereld. Maar wat zijn hoverboards nou precies? Het wordt ook wel een hoverboard segway of segboard genoemd. Het is een segway maar dan zonder stuur. Het heeft twee wielen en hij wordt aangedreven door een elektromotor. Met een hoverboard kun je eenvoudig korte afstanden afleggen. Je kunt met hoverboards een snelheid van gemiddeld 10 tot 15 kilometer per uur behalen, met een maximaal tot 20 kilometer per uur.

Je zou kunnen zeggen dat een hoverboard een nieuwe variant op een skateboard is. Grote verschillen zijn dat een hoverboard elektrisch is en misschien nog wel belangrijker, je staat horizontaal in plaats van verticaal. Je zou denken dat je daardoor snel omvalt, maar doordat er een speciaal besturingssysteem in zit die ervoor zorgt dat je evenwicht gecorrigeerd wordt, hoef je hier niet bang voor te zijn.

Een hoverboard rijdt op batterijen die je simpelweg via een stopcontact kunt oplader. Op een volle batterij kun je ongeveer 20 kilometer rijden.

Voor wie is een hoverboard geschikt?

Een hoverboard kan door iedereen gebruikt worden. Op dit moment is hij vooral in trek bij jongeren. Zeker nadat sterren uit Amerika, zoals Justin Bieber zijn gespot op een hooverboard, verspreid de populariteit van het bord zich steeds verder. Omdat een hoverboard tot maximaal 20 kilometer per uur kan rijden, is het voor jongeren veilig om een dergelijk bord te gebruiken.

Maar het bord wordt niet alleen door jongeren gebruikt. Momenteel worden er namelijk testen gedaan om de hooverboard segway ook in te zetten in het bedrijfsleven. Je kunt je voorstellen dat je op een hooverboard veel sneller aan de andere kant van de fabriek of bedrijf bent, dan dat je dit te voet doet. Een medewerker verspilt dus geen tijd en energie.

Daarnaast is het natuurlijk ook handig om een hoverboard te gebruiken als je de hond gaat uitlaten, een kaart op de post moet doen of nog even snel een boodschap moet doen.

Waar kan ik een hoverboard kopen in 2018?

hoverboard kopenIn Nederland kun je een hoverboard kopen in verschillende online webshops. Wij hebben alvast een vergelijking voor je gemaakt, zodat je niet alle webshops af hoeft om de goedkoopste hoverboard te vinden.

Hoe duur is een hoverboard in 2018?

De prijs van een hoverboard is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het merk, de verschillende opties en de laadtijd van de batterij. Gemiddeld kost een hoverboard tussen de 300 en 600 euro.

Een aantal feiten over de hoverboards in 2018 op een rij:

  • De minimale leeftijd dat iemand erop mag rijden is 16 jaar.
  • Een hoverboard kan ongeveer een gewicht aan van 100 kilo.
  • De maximale snelheid die je ermee kunt bereiken is ongeveer 20 kilometer per uur.
  • Een hoverboard kan zowel prive als zakelijk gebruikt worden.
  • Hoverboards kosten gemiddeld tussen de 300 en 600 euro.
  • Er zit een besturingssysteem in die er voor zorgt dat je evenwicht gecorrigeerd wordt en je niet omvalt.
  • Met een hoverboard segway kun je ongeveer 20 kilometer rijden (op een volle batterij).
  • Met een hoverboard mag je nog niet op de weg rijden. Meer informatie hierover vind je hier.

Interessante artikelen en informatie over hoverboards

Wil je nog veel meer weten over hoverboards, hou dan ons blog in de gaten. Hier worden veel leuke en interessante artikelen over hoverboards geplaatst!

Hoverboard vergelijken: vind de beste hoverboard van 2018 voor jou

Als je in een hoverboard gaat investeren, wil je natuurlijk wel een goede aankoop doen. Er zijn diverse aanbieders die hoverboards verkopen en deze bedrijven verkopen allemaal verschillende soorten hoverboards. Sommige hoverboards zijn wat goedkoper dan de producten van andere bedrijven, maar dit kan betekenen dat de kwaliteit van deze hoverboards wat minder goed is. Al met al is het vinden van de beste hoverboard voor jou nog best een lastige klus, maar hier kom je vrij eenvoudig uit door verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Om verschillende producten met elkaar te vergelijken, volg je enkele stappen. Welke stappen dit zijn, lees je in onderstaand stappenplan voor het vergelijken van verschillende soorten hoverboards van diverse aanbieders.

Stap 1: bedenk voor jezelf aan welke eisen jouw hoverboard moet voldoen en welk budget je hebt voor het kopen van een hoverboard. Door jouw eisen op een rijtje te zetten en bovendien voor jezelf te bepalen hoeveel je maximaal uit wil geven aan jouw gadget, is het gemakkelijker om een product te vinden dat bij jou past.

Stap 2: zoek betrouwbare aanbieders van hoverboards. De nadruk ligt hierbij op het woord ‘betrouwbare’, want lang niet alle bedrijven die hoverboards aanbieden zijn even betrouwbaar. Het is in ieder geval belangrijk dat je in zee gaat met een bedrijf dat hoogwaarde producten aanbiedt en dat goed bekend staat, zodat je zeker weet dat je niet op wat voor manier dan ook opgelicht kan worden.

Stap 3: bekijk het totaalaanbod van alle aanbieders. Heb je een paar aanbieders van hoverboards gevonden, dan bekijk je het aanbod van deze bedrijven. Alle producten die niet aan jouw eisen voldoen of niet binnen je budget vallen, streep je weg. Kun je geen producten vinden die aan jouw eisen voldoen en binnen je budget vallen? Dan kun je ervoor kiezen nog even verder te zoeken of je eisen en/of budget bij te stellen.

Stap 4: vergelijk de beste hoverboards die je nog over hebt. Heb je alleen nog producten over die aan jouw eisen voldoen en bovendien binnen je budget vallen, dan vergelijk je deze items met elkaar. Je kijkt hierbij niet alleen naar de kwaliteit van de hoverboard, maar ook naar de prijs van het apparaat.

Stap 5: kies de beste hoverboard. Na het vergelijken van alle producten die nog op je lijstje stonden en het wegstrepen van enkele items, heb je alleen nog de beste hoverboard op je lijstje staan. Dit item kun je aanschaffen om de beste investering te doen.

Hoverboard tips

Heb jij besloten dat je in een hoverboard wil investeren, maar kun je je maar geen weg vinden in het grote aanbod van verschillende soorten hoverboards? Lees dan in onderstaande alinea’s welke tips je kunt hanteren bij het kopen van een hoverboard, om de beste investering te doen.

Tip 1: controleer de kwaliteit van het moederboardsysteem. Het moederboardsysteem is het belangrijkste onderdeel van een hoverboard en dit betekent dat dit onderdeel van de gadget van uitstekende kwaliteit moet zijn. Je kunt het beste kiezen voor een moederboardsysteem van Taotao, want dit moederboardsysteem staat erom bekend van uitstekende kwaliteit te zijn.

Tip 2: check de kwaliteit van de batterij. Een batterij met 10 cellen gaat veel minder lang mee dan een batterij met 20 cellen. Kijk naar de batterij die bij de hoverboard geleverd wordt en je hebt een inschatting van hoe lang je met dit apparaat rond kunt rijden zonder de gadget op te moeten laten.

Tip 3: kies voor sterke wielen. Wielen met een wattage van van 350 watt zijn veel sterker dan wielen met een wattage van 250 watt. De wielen van 250 watt doen het op zich ook prima, maar met wielen van 350 watt beleef je wel meer plezier aan jouw hoverboard.

Drie veelgestelde vragen over de hoverboard in 2018

Veel mensen weten wel wat een hoverboard is, maar hebben geen idee hoe dit apparaat precies werkt. Om je een duidelijk beeld te geven van de hoverboard, beantwoorden we in onderstaande alinea’s drie veelgestelde vragen over deze gadget.

Vraag 1: zijn hoverboards veilig?
Antwoord: je hebt zelf in de hand hoe veilig een hoverboard precies is op de openbare weg, maar het apparaat zelf is honderd procent veilig. Zo worden hoverboards uitgebreid getest voor deze op de markt verschijnen, waardoor je zeker weet dat het apparaat zelf helemaal veilig is.

Vraag 2: is een hoverboard legaal in Nederland?
Antwoord: officieel is het niet toegestaan om met een hoverboard over de openbare wegen te rijden. Over het gebruik van een hoverboard op het eigen terrein (thuis, in de tuin, op het erf, et cetera) staat niets in de wet.

Vraag 3: heb ik een rijbewijs nodig om op een hoverboard te mogen rijden?
Antwoord: nee, je mag ook zonder rijbewijs rondrijden op een hoverboard. Houd er wel rekening mee dat je het apparaat moet leren kennen voor je er echt goed mee om kunt gaan. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Een hoverboard en een Segway: het belangrijkste verschil

Hoverboards worden vaak vergelijken met Segways en dit komt omdat de technologieën van beide apparaten een beetje op elkaar lijken. Toch is een hoverboard iets anders dan een Segway, aangezien je bij een Segway ook iets in je handen hebt als je aan het rijden bent. Bij een Segway zit namelijk ook een stuur, die je gebruikt om het apparaat te besturen. Bij een hoverboard is dit niet het geval en bestuur je het apparaat enkel met je voeten.

Laatste berichten

Diefstal van je hoverboard voorkomen - Hoe doe je dat?

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het gaat om de diefstal van je hoverboard. Dit voertuig is populair onder jonge mensen en daarom gevoelig voor diefstal. Je kunt zelf de nodige maatregelen treffen om diefstal van je hoverboard te voorkomen. Wat kun je zoal doen om ervoor te zorgen dat je hoverboard niet in verkeerde handen terechtkomt?

Hoverboard meenemen op vakantie

Je hoverboard meenemen op vakantie, waarom niet? Even snel lekkere verse broodjes halen bij de campingwinkel, na het ontbijten direct door naar het zwembad of de tafeltennisbanen en als je ouders willen wandelen, ga jij lekker mee op je hoverboard! Maar mag je hoverboards eigenlijk wel meenemen naar het buitenland en hoe kun je deze het beste vervoeren?

Solowheel, het alternatief voor de hoverboard

De Solowheel mag met recht een alternatief voor de hoverboard genoemd worden. Met dit voertuig is het mogelijk om op één wiel overal naartoe te rijden. Dit betekent dus dat je nooit meer hoeft te lopen. Dankzij het compacte gewicht van slechts 3,5 kilo kun je de Solowheel overal mee naartoe nemen. Hij past zelfs in je rugzak!

De aantrekkingskracht van hoverboards

Hoverboards zijn ongekend populair. Ze scoren hoog op het verlanglijstje van jongeren. Toch wordt dit niet door iedereen begrepen. Er zijn het afgelopen jaar diverse ongelukken met hoverboards gebeurd, waardoor bijvoorbeeld de politie waarschuwt voor de gevaren en onveiligheid van deze 'motorrijtuigen'. Waar komt de populariteit van het hoverboard vandaan en waarom is de aantrekkingskracht zo sterk?