Heb je weleens een flyboard in actie gezien? Het is zeer indrukwekkend om te zien wat je met een flyboard kunt doen. Met behulp van waterkracht worden de meest bizarre stunts uitgevoerd. Vind je dit werkelijk het einde? Dan is de Flyboard Air misschien wel iets voor jou. Dit type hoverboard komt binnenkort op de markt en is uniek omdat je ermee kunt vliegen, zonder dat je hiervoor waterkracht nodig hebt. Zorg dat je spaarrekening is gespekt en haal deze hoverboard als eerste in huis.

Wat is er bekend over de Flyboard Air?
Hoewel veel nog niet bekend is over dit bizarre type hoverboard, is het bijna zeker dat de Flyboard Air gebruikmaakt van een turbomotor. Deze wordt gevoerd door een rugzak met brandstof. Het is de bedoeling dat de Flyboard Air een topsnelheid krijgt van zo’n 150 kilometer per uur en dat je er op 3 kilometer hoogte gebruik van kunt maken. Dit lijkt natuurlijk totaal niet realistisch en veel is er nog niet over bekend, maar fanatieke gebruikers van een hoverboard dromen van een hoverboard die kan vliegen.

Wanneer verschijnt de Flyboard Air op de markt?
Hoe en wanneer de Flyboard Air op de markt verschijnt, is nog niet geheel duidelijk. Momenteel worden er volop testvluchten mee gemaakt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de veiligheid van dit type hoverboard. Het lijkt namelijk niet vanzelfsprekend dat zomaar iedereen de Flyboard Air kan aanschaffen en gebruiken.

Droom, spaar en vlieg!
Heb je er altijd al van gedroomd om met je hoverboard de lucht in te gaan? Houd dan het nieuws van de Flyboard Air in de gaten. Dit type hoverboard zal zeker niet goedkoop zijn, dus is het belangrijk dat je voldoende geld apart zet om in de toekomst een exemplaar aan te schaffen. Vind je dit te extreem of is dit niet voor jou weggelegd? Dan kun je natuurlijk ook gewoon je eigen hoverboard blijven gebruiken.