Denver hoverboard kopen?

Met een hoverboard ga je mee met de nieuwste trend op het gebied van transportmiddelen van dit moment en verplaats je jezelf op een leukere manier. Een hoverboard wordt vaak omschreven als het nieuwe skateboard, maar dan elektrisch. Het merk Denver heeft de ambitie om leuke en kwalitatief goede producten op de markt aan te bieden voor een mooie prijs. Dit geldt ook voor hun hoverboards. Denver hoverboards zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en maten. Ze zijn geschikt voor jong en oud. Met een maximale snelheid van 12 tot 15 km/h ga je straks lekker vlot over de stoep. Wil je een Denver hoverboard kopen, bekijk dan hier het actuele aanbod in de online winkels.

Denver hoverboard kopen

Via Hoverboardwijzer.nl heb ik mij goed laten informeren voor de aanschaf van een hoverboard voor mijn zoon. Goede overzichtelijke website!

Nathalie

Ik twijfelde welke hoverboard ik zou moeten kopen. Door de heldere informatie over hoverboards heb ik naar tevredenheid er een gekocht!

Leon

Ik zocht een goedkoop hoverboard voor mijn kind, maar wilde wel zeker weten dat het hoverboard veilig was. Deze website heeft mij erg geholpen.

Kevin

Wat moet je weten?

De Denver hoverboards zijn geschikt voor gebruik bij droog weer en het wordt altijd aangeraden om beschermende kleding te dragen wanneer je je hoverboard gebruikt. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat de Denver hoverboards en andere hoverboards niet toegestaan zijn op de openbare weg. Ze mogen wel binnen of op eigen terrein gebruikt worden.

Denver hoverboard kopen

Waar kun je een Denver hoverboard kopen?

De Denver hoverboards en de Denver kart worden hoofdzakelijk door online aanbieders verkocht. Een enkele aanbieder verkoopt de hoverboards en kart ook in de fysieke winkel. Het is wel interessant om de verschillende aanbieders te bekijken. Sommige aanbieders bieden namelijk de Denver hoverboards in combinatie met de Denver kart aan. Het kan de moeite waard zijn om hier even naar te kijken omdat je op die manier wellicht toch wat geld kan besparen.

Denver hoverboard kopen

Het hoverboard merk Denver

De Denver hoverboards zijn er in drie verschillende uitvoeringen en deze uitvoeringen zijn in enkele gevallen in verschillende kleuren te krijgen. Het grootste verschil zit in de batterij van de hoverboards en hierdoor ook in het bereik en de maximale snelheid van de Denver hoverboards. Het bereik ligt tussen de 10 en 15 kilometer en de maximale snelheid varieert tussen 12 tot 15 km/h. Het bereik en maximale snelheid zijn wel afhankelijk van verschillende factoren zoals het gewicht van de bestuurder, het terrein waar je op rijdt en de rijstijl van de bestuurder. Ook de oplaadtijd van de Denver hoverboards varieert afhankelijk van de batterij tussen de 2 en de 4 uur. Daarnaast ligt het maximale gewicht dat de Denver hoverboards kunnen dragen tussen de 90 en 120 kilo. Alle Denver hoverboards zijn voorzien van verlichting waardoor de hoverboards een leuke uitstraling krijgen, maar daarnaast ook voorzien in een stukje veiligheid.

Veelgestelde vragen over Denver hoverboards in 2021

Je bent je aan het oriënteren voor een Denver hoverboard. Een aantal veelgestelde vragen hebben we voor je verzameld zodat we jou beter kunnen informeren.

Zijn Denver hoverboards veilig?

Je hebt zelf in de hand hoe veilig een hoverboard precies is op de openbare weg, maar het apparaat zelf is honderd procent veilig. Zo worden hoverboards uitgebreid getest voor deze op de markt verschijnen, waardoor je zeker weet dat het apparaat zelf helemaal veilig is.

Is een Denver hoverboard legaal in Nederland?

Officieel is het niet toegestaan om met een hoverboard over de openbare wegen te rijden. Over het gebruik van een hoverboard op het eigen terrein (thuis, in de tuin, op het erf, et cetera) staat niets in de wet.

Heb ik een rijbewijs nodig voor een Denver hoverboard?

Nee, je mag ook zonder rijbewijs rondrijden op een hoverboard. Houd er wel rekening mee dat je het apparaat moet leren kennen voor je er echt goed mee om kunt gaan. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Denver hoverkart

Ben je tevreden over je Denver hoverboard en ben je op zoek naar nog meer plezier? Dan is de Denver hoverkart een leuke uitbreiding op het hoverboard. Met de Denver hoverkart transformeer je je hoverboard in enkele minuten naar een soort Gokart en verdubbel je het plezier. De Denver hoverkart is makkelijk te besturen en je rijdt er dus zo mee weg. De hoverkart is gemaakt van een duurzaam metalen frame en past daarnaast op alle Denver hoverboards.

Over het algemeen is het rijden op de Denver hoverkart veiliger dan het rijden op een hoverboard, toch word je geadviseerd om ook op de Denver hoverkart altijd beschermende kleding te dragen. Ook voor de Denver hoverkart geldt dat je deze niet op de openbare weg mag gebruiken en dus vooral beperkt moet worden gebruik op bijvoorbeeld eigen terrein.