Evercross hoverboard kopen?

Evercross is een bedrijf dat een van de marktleiders is op het gebied van mobiliteit en ze streven er naar om te voorzien in de beste producten voor de beste prijs. Het is een bedrijf dat blijft ontwikkelen en innoveren om jou te voorzien van de leukste en beste gadgets. Evercross biedt verschillende elektrische producten waaronder ook het Evercross hoverboard. Bekijk hier onder de actuele modellen.

Evercross hoverboard kopen

Via Hoverboardwijzer.nl heb ik mij goed laten informeren voor de aanschaf van een hoverboard voor mijn zoon. Goede overzichtelijke website!

Nathalie

Ik twijfelde welke hoverboard ik zou moeten kopen. Door de heldere informatie over hoverboards heb ik naar tevredenheid er een gekocht!

Leon

Ik zocht een goedkoop hoverboard voor mijn kind, maar wilde wel zeker weten dat het hoverboard veilig was. Deze website heeft mij erg geholpen.

Kevin

Collectie van Evercross

De collectie van de Evercross hoverboards bestaat uit verschillende hoverboards en deze zijn er ook in verschillende uitvoeringen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, prints en zelfs hoverboards met flitswielen of ingebouwde bluetoothspeakers. De ingebouwde bluetoothspeakers zijn te koppelen aan zowel IOS als Android en bied jou dus de mogelijkheid om tijdens het rijden naar je favoriete muziek te luisteren.

Evercross hoverboard kopen

Waar kun je een Evercross hoverboard kopen?

De Evercross hoverboards worden verkocht bij een aantal fysieke verkooppunten. Deze verkooppunten zijn makkelijk en snel op internet te vinden. Bij sommige van deze verkooppunten is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een proefrit. Zo kun je kijken of het Evercross hoverboard iets voor jou is en wellicht verschillende modellen met elkaar vergelijken. Daarnaast zijn er ook genoeg online aanbieders te vinden.

Evercross hoverboard kopen

Het hoverboard merk Evercross

De prijs van je Evercross hoverboard wordt bepaald door wat jij van je hoverboard verwacht. De meeste Evercross hoverboards zijn geschikt voor afstanden onder de 15 kilometer en behalen maximaal een snelheid tussen de 12 en 15 kilometer per uur. Dit alles is van verschillende factoren afhankelijk, zoals het terrein waar je op rijdt of het gewicht van de bestuurder. Het interne balanssysteem van het hoverboard zorgt ervoor dat de balans automatisch gecorrigeerd wordt en probeert op deze manier eventueel vallen zoveel mogelijk te voorkomen. Naast de normale verlichting op de hoverboards zijn sommige modellen van het Evercross hoverboard voorzien van verlichting in de wielen. Deze hebben doorgaans 3 kleuren die ieder afzonderlijk of door elkaar gebruikt kunnen worden. Het opladen van het hoverboard duurt gemiddeld 2 tot 3 uur en kan gedaan worden met de meegeleverde oplader. Daarnaast zit er 1 jaar fabrieksgarantie op de Evercross hoverboards. Evercross biedt een mooie collectie hoverboards voor een passende prijs.

Veelgestelde vragen over Evercross hoverboards in 2021

Je bent je aan het oriënteren voor een Evercross hoverboard. Een aantal veelgestelde vragen hebben we voor je verzameld zodat we jou beter kunnen informeren.

Zijn Evercross hoverboards veilig?

Je hebt zelf in de hand hoe veilig een hoverboard precies is op de openbare weg, maar het apparaat zelf is honderd procent veilig. Zo worden hoverboards uitgebreid getest voor deze op de markt verschijnen, waardoor je zeker weet dat het apparaat zelf helemaal veilig is.

Is een Evercross hoverboard legaal in Nederland?

Officieel is het niet toegestaan om met een hoverboard over de openbare wegen te rijden. Over het gebruik van een hoverboard op het eigen terrein (thuis, in de tuin, op het erf, et cetera) staat niets in de wet.

Heb ik een rijbewijs nodig voor een Evercross hoverboard?

Nee, je mag ook zonder rijbewijs rondrijden op een hoverboard. Houd er wel rekening mee dat je het apparaat moet leren kennen voor je er echt goed mee om kunt gaan. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Evercross Challenger

De Evercross Challenger is speciaal ontwikkeld om off-road mee te gaan waar de meeste hoverboards ontworpen zijn om kleine afstanden af te leggen of om mee te spelen. Speciaal voor het off-road aspect heeft de Evercross Challenger iets bredere banden dan de normale Evercross hoverboards, waardoor het hoverboard robuust en veilig aanvoelt. Het bereik van de Evercross Challenger ligt rond de 12 kilometer en de topsnelheid bedraagt ongeveer 15 kilometer per uur. Dit model is iets duurder dan de ‘gewone’ Evercross hoverboards maar zeker de moeite waard qua prijs-kwaliteitverhouding als je van plan bent om hier en daar een hobbeltje mee te nemen, over nette bospaden te rijden of de net iets minder strakke paden te berijden. De Evercross challenger bied je dus extra off-road plezier.