Ben je opzoek naar een goedkoop hoverboard? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wij hebben de goedkoopste hoverboards voor je op een rij gezet. Al lange tijd is de hoverboard een populair product om te hebben. Voor jongeren en voor het bedrijfsleven. Een groot voordeel is dat het ook voor mensen met een kleiner inkomen een goed betaalbaar bord is. 

Want hoewel het hoverboard nuttig is voor het bedrijfsleven, wordt het product met name gebruikt door particulieren. In verschillende prijsklassen heeft u alle keus voor een hoverboard. Een basis board behoort tot de mogelijkheden. Net zoals een uitgebreide hoverboard met stuur welke via een stang aan het bord is vastgemaakt. De verschillen zijn nodig om een ieder te kunnen bedienen. Mensen met verschillende smaken, maar ook zeker met verschillenden budgetten. 

Bekijk alle goedkope hoverboards

Wat kost een goedkope hoverboard

Voor zo’n €139 is een hoverboard verkrijgbaar, al worden de meeste borden vanaf zo’n €169 aangeboden. Het is een veelvoorkomende prijs. Toch zijn er vele andere prijsklassen waarin de borden verkrijgbaar zijn. De duurste komen uit op ongeveer €1999, maar dan is het apparaat ook flink geavanceerder. Bijvoorbeeld doordat het een stuur heeft. Ook daarbij is het weer goedkoper om een mini versie te nemen van het type met stuur. Datzelfde geld bij het originele hoverboard waarbij de prijs kan oplopen door een ander formaat, kleur of een andere uitvoering. Zo kan er worden gekozen voor een neutrale kleur, maar ook voor een originele kleurencombinatie. Ook is er een elektrische uitvoering waarbij de prijs hoger ligt. 

Is het goedkoopste hoverboard kwalitatief wel goed genoeg?

Voor wie de €139 boven budget is behoort een tweedehands hoverboard ook tot de mogelijkheden. Een gebruikt bord kan voor een kleiner bedrag worden gevonden. Zo biedt men een goedkoop hoverboard aan voor een bedrag tussen de €50 en €100. Gebruikerssporen kunnen hierbij van toepassing zijn, maar het goedkope hoverboard functioneert in bijna alle gevallen nog uitstekend. 

Het moge duidelijk zijn dat er voor ieder wat wils is. De goedkoopste hoverboards zijn dus voor minder dan €100 te verkrijgen en voor mensen met een groter budget zijn er mogelijkheden een luxer en/of geavanceerder exemplaar te kopen.

Goedkoop hoverboard ook eenvoudig bestuurbaar

Een goedkoop hoverboard is net zo makkelijk bestuurbaar als een duurdere versie. Naast snel en veelzijdig qua mogelijkheden is het hoverboard eenvoudig bestuurbaar. De wielen zitten middels een plateau aan elkaar, welke gebruikt wordt als besturingssysteem. Door met je voeten naar links of rechts te bewegen kan je bepalen welke richting je opgaat. Naar voren leunen is de manier waarop je met het hoverboard, dat ook wel oxboard, balance wheel of airboard wordt genoemd, naar voren of achter gaat. Andere positieve punten zijn de veiligheid van de borden en het feit dat een rijbewijs of een helm niet nodig zijn.