Hoverboard van 100 euro kopen?

Nederlanders willen vaak het goedkoopste product, maar in het geval van hoverboards raden wij dat sterk af. Er zijn hoverboards van 100 euro te koop via bijvoorbeeld Aliexpress, maar de kwaliteit van die hoverboards is vaak erg slecht. Je vind zelfs soms hoverboards die nog goedkoper zijn dan 100 euro, maar de reviews op internet zeggen al genoeg. Goedkoop kopen is duur kopen! Goede en betrouwbare hoverboards zijn er vanaf ongeveer 130 euro. Goede hoverboard onderdelen zijn namelijk erg duur en daardoor is de prijs van een betrouwbare hoverboard al snel hoger dan 130 euro. Je kunt hierbij denken aan de elektrische motor, de wielen en het frame.

Tweedehands hoverboard voor 100 euro

Tweedehands hoverboards zijn er wel voor 100 euro of soms zelfs goedkoper. Alleen adviseren wij nooit om een tweedehands hoverboard te kopen. Dit komt omdat je niet weet hoe er mee gereden is en de garantie is vaak al verlopen. Voor een paar tientjes extra heb je een gloednieuw hoverboard. De keuze is daarom makkelijk gemaakt toch?

Hoverboard 100 euro kopen?

Wil je ondanks bovenstaand advies toch een hoverboard van 100 euro kopen? Zorg dan dat je goed hebt vergeleken voordat je er één koopt. Kijk eerst goed of het hoverboard veilig is. Is dat niet het geval dan willen we je nogmaals adviseren om het niet te doen. Onveilige hoverboards kunnen namelijk in de brand vliegen.