6 inch hoverboard kopen

Hoverboards kun je kopen met verschillende wielmaten. Je kunt veelal kiezen tussen 6 inch, 6,5 inch, 8 inch en 10 inch wielen. De hoverboards die in Nederland worden verkocht hebben meestal een wielmaat van 6 inch of 6,5 inch. Wil jij een hoverboard kopen, dan zul je waarschijnlijk ook kiezen voor een dergelijke wielmaat. De 6 inch en de 6,5 inch worden namelijk het meest verkocht. Op deze pagina vind je een overzicht van alle populaire 6 inch hoverboards.

6 inch wielmaat of is een grotere maat beter?

De hoverboards met een grotere wielmaat worden meestal verkocht als mensen met de hoverboard willen rijden op slechte ondergronden. Hoe groter de band immers is, hoe minder last je hebt van het slechte wegdek. In Nederland is het wegdek, de ondergrond, over het algemeen goed waardoor een grotere wielmaat op zich niet nodig is voor jouw hoverboard. Uiteraard kun je met grotere wielen ook rijden op ons goede wegdek, maar een 6 inch hoverboard is voor gebruik in Nederland perfect.

Toch liever een grotere wielmaat dan een 6 inch hoverboard

Wil je jouw hoverboard gebruiken op een terrein, bijvoorbeeld op het werk, waar de ondergrond niet goed is, dan is het niet verstandig om een 6 inch hoverboard te kopen, maar kun je beter kiezen voor een 8 inch of zelfs 10 inch hoverboard of oxboard.