8,5 inch hoverboard kopen?

Oxboards en hoverboards worden in verschillende maten verkocht. De hoverboards met 8,5 inch wielmaat zijn de meest populaire en worden het meest verkocht. In Nederland zijn de wegen over het algemeen erg goed en daarom heb je aan een 8,5 wielmaat ruim voldoende. Ga je veel met je hoverboard rijden in het buitenland of op onverharde wegen dan is een 8,5 inch hoverboard niet de beste keuze. In dat geval kun je beter voor een grotere wielmaat gaan. Op deze pagina vind je een overzicht van alle populaire 8,5 inch hoverboards.

8,5 inch wielmaat veel in Nederland

De hoverboards met een grotere wielmaat worden meestal verkocht als mensen met de hoverboard willen rijden op slechte ondergronden. Hoe groter de banden zijn rijden immers beter dan kleine banden. Net als bij een auto. De 8,5 inch hoverboards en oxboards worden veel in Nederland verkocht.

Toch liever een grotere wielmaat dan een ,5 inch hoverboard

Wil je jouw hoverboard gebruiken op een onverhard terrein, bijvoorbeeld op een bouwplaats, waar de ondergrond niet goed is? Dan is het niet verstandig om een 8,5 inch hoverboard te kopen, maar kun je beter kiezen voor een 10 inch hoverboard of oxboard.