8 inch hoverboard kopen

In Nederland zijn de 6 inch en de 6,5 inch  de meest verkochte hoverboards. Daarnaast kun je kiezen voor een 8 inch hoverboard of een 10 inch.  Een 8 inch hoverboard is net iets groter dan de 6,5 inch, waardoor je makkelijker kunt rijden op onverharde wegen. Hieronder vind je een overzicht van alle 8 inch hoverboards. Als je liever alle hoverboards wilt vergelijken dan kun je dat gemakkelijk doen in onze online shop. Daar hebben we alle hoverboards voor je op een rij gezet en kun je filteren op onder andere de grote van de wielen, de kleur en de prijs.

Waarom kiezen voor een 8 inch wielmaat?

De 8 inch hoverboards worden meestal verkocht als mensen met de hoverboard willen rijden op slechte ondergronden. Hoe groter de banden zijn, hoe minder last je hebt van rijden over onverharde wegen. In Nederland is het wegdek, de ondergrond, over het algemeen goed waardoor een grotere wielmaat op zich niet nodig is. Een hoverboard met een 8 inch wielmaat is perfect voor alle wegen. Let er echter wel op dat je in Nederland op dit moment nog alleen op eigen terrein mag rijden met een hoverboard.

8 inch hoverboard of toch nog groter?

Een 8 inch hoverboard is al groot, maar er bestaat nog een hoverboard die nog groter is, namelijk de 10 inch. De 10 inch is vergeleken met de 8 inch een klein stukje groter, maar vergelijk je de 10 inch met de 6 inch dan scheelt het enorm. Ga je er alleen mee rijden in Nederland? Dan adviseren wij om maximaal voor een 8 inch hoverboard te kiezen.