Met zijn stoere voorkomen is een hoverboard een geliefd product, temeer omdat het een handig bord is om je van A naar B te verplaatsen. Om krasjes te voorkomen is een hoverboard hoes de ideale uitkomst. 

Het hoverboard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populair product. Waar het in het begin voornamelijk voor jongeren gold, daar is het inmiddels ook een vervoersmiddel wat in het bedrijfsleven wordt gebruikt. Met de borden kan er immers snel een korte afstand worden afgelegd. Zoals bij vele producten is de bescherming belangrijk om schade zoals krasjes te voorkomen. Je kan het op een veilige plek leggen, maar een hoes blijft toch het beste middel om het product in een zo goed mogelijke staat te houden. Het hoverboard is hier geen uitzondering op. Naast snel zijn de borden ook veilig, heb je geen rijbewijs nodig en is een helm ook geen vereiste.

Bekijk alle Hoverboard beschermhoesjes

Voordelen hoverboard hoesje

De voordelen van het hoverboard zijn duidelijk. Ook de hoverboard hoes heeft vele voordelen, waarbij het voorkomen van krasjes of andere schade de belangrijkste is. Maar ook de diversiteit van de hoesjes is een mooie bijkomstigheid. Waar de één van een neutrale kleur houdt, daar kiest de ander liever voor een opvallende kleur. Ook de soort beschermhoes kan verschillen waardoor er voor ieder wat wils is. 

Verschillende kleuren beschermhoes

Met de trendy Camouflage siliconen beschermhoes is jouw hoverboard honderd procent ingepakt. Ze zijn zo ontworpen dat er naast bescherming ook een stoer uiterlijk blijft. Door het materiaal, dat van zachte maar ook stevige rubber is, kan de hoverboard hoes er gemakkelijk omheen worden gezet. Zowel de onder-, als de bovenkant worden op deze manier beschermt.

De kleur maakt het product, zo ook bij de hoverboard beschermhoes. Van neutrale kleuren tot de meest felle kleuren. Van zwart tot oranje/geel en van blauw tot groen/zwart. Zo maakt het niet uit welke smaak je hebt, de keuze is enorm. 

Verschillende soorten bescherming

Niet alleen de kleur, maar ook de soort beschermhoes is erg divers. Zo kan men kiezen voor een complete hoes, maar ook voor twee opzetstukken die over de wielen gaan. Daarnaast is er een tas waar het hoverboard in kan. In het laatste geval is dat een mooie en handige manier om je bord ergens mee naar toe te nemen. Iets wat natuurlijk ook kan bij een beschermhoes, aangezien het hoverboard een product is wat vrij eenvoudig mee te nemen is. 

Betaalbaar hoverboard hoesje

Een niet onbelangrijk detail bij het hoverboard hoesje is de betaalbaarheid. Voor een bedrag rond de vijftien euro heb je al een beschermhoes. Dit bedrag kan, door een ander soort hoes, hoger uitvallen maar ook dan blijft het een kleine uitgave. Denk hierbij aan zo’n vijfentwintig tot dertig euro. Zo is het product niet alleen divers in keuze, maar ook zeker betaalbaar.