OXBOARD ONE T Hoverboard – 6.5 inch – Zwart

179.00 incl. BTW

Populair
100% veilig
Zelfbalancerend

Steel de show met dit stoere originele zwarte Oxboard One T! Het hoverboard is gemaakt van stevig materiaal en haalt een snelheid tot 15 kilometer per uur. Dit Oxboard heeft een bereik van 8 tot 10 kilometer. Het Oxboard One T beschikt over een ingebouwde batterij-indicator. Het Oxboard met 6,5 inch wielen maakt gebruik van de best beschikbare software op het gebied van zelfbalancerende technologie zodat je veilig kunt rondrijden. Je kunt voor- en achteruit rijden, bochten maken en zelfs 360 graden om je as draaien. Plezier én kwaliteit gegarandeerd!

Op het moment dat de lampjes van het Oxboard rood branden nemen de prestaties van het Oxboard af. Geadviseerd wordt het Oxboard op dat moment niet meer te gebruiken en aan de (originele) oplader te leggen. Gebruik voor het opladen alleen de meegeleverde lader.

LET OP. Door het intensieve gebruik van het Oxboard One-T in combinatie met een hoverkart kan de prestatieduur van de accu verkort worden. Voor een betere prestatie van het Oxboard in combinatie met een hoverkart bevelen wij het Oxboard Pro aan vanwege de grotere accu.

Vergelijk
Artikelnummer: 7436943965947 Categorie: Merk

Extra informatie

Merk

Oxboard

Wielmaat

6.5 inch

Kleur

Zwart

Snelheid

15km/h

Materiaal

ABS

Bluetooth

Nee

Gewicht

8 kg

Stuur

Zonder stuur

Verlichting

Geen verlichting