Wil je niet meteen een hoverboard kopen, maar er eerst eentje huren? Dan kun je bij een aantal bedrijven een hoverboard huren. Dit kost meestal rond de 50 euro per dag of dagdeel. Bedenk je dat een nieuwe hoverboard kopen ongeveer 300 euro kost. Ben je van plan om vaker een hoverboard te huren, dan is het verstandig om eens uit te rekenen hoe vaak je dit waarschijnlijk wilt doen en of het niet goedkoper is om een hoverboard te kopen.

Hoverboard vergelijken Ā»

Hoverboard huren

Wil je toch eerst een hoverboard huren, dan is dit natuurlijk hartstikke leuk. Ook voor een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon voor jezelf. Weet wel dat het op dit moment officieel nog niet is toegestaan om met een hoverboard de openbare weg op te gaan.

Je zou natuurlijk ook een hoverboard kunnen huren, om te ervaren hoe het is om een hoverboardĀ binnen jouw bedrijf in te zetten. Bijvoorbeeld voor collega’s die vaak van het ene naar het andere pand moeten vanwege vergaderingen of andere zaken. Je kunt veel tijd en energie besparen als je dit niet te voet doet maar met een hoverboard.

Een hoverboard huren is dus hartstikke leuk, maar bereken goed hoeveel je eraan kwijt bent en of het niet voordeliger is om een hoverboard te kopen.