Als je even niet meer weet wat je moet doen met je hoverboard, kun je hieronder wat leuke tips lezen. Dus mocht je inspiratie op zijn, er zijn nog ontzettend veel leuke dingen om te doen met je hoverboard:

1. Ga naar een openbaar park en ga picknicken. Neem je hoverboard mee en maak wat rondjes aan het water! Natuurlijk het allerleukst met een lekker zonnetje en wat muziek erbij!
2. Nodig vrienden en familie uit, en geef een workshop hoverboards!
3. Maak een hippe video voor Youtube, je zult al snel reacties van mede-hoverboarders krijgen!
4. Ontmoet andere mensen in je omgeving met hoverboards en spreek met elkaar af.
5. Neem je hoverboard mee naar je oma, ze zal dat ding geweldig vinden!
6. Voor in de winter, ploeg de sneeuw in je tuin om terwijl je op je hoverboard beweegt. Hier leer je jezelf te balanceren, doe je wat nuttigs en het is ook nog is ontzettend leuk!
7. Houd een cursus hoverboards, voor mensen in je omgeving. Zo kun je nog een leuk zakcentje verdienen, maar vrijwillig kan natuurlijk ook.
8. Plaats foto’s van jou op je hoverboard op social media, met de juiste tags zal je de aandacht van veel mensen trekken!
9. Doe een danswedstrijd met je mede-hoverboarder in de huiskamer en kijk wie de beste bewegingen kan maken!
10. Behandel je hoverboard met uitstekende lak. Je auto krijgt de lak, waarom je hoverboard niet? Hij verdient een goede behandeling!
11. Overgooien met de bal, hoverboard tegenover hoverboard. Hou het record bij en ga voor het hoogste aantal keer overgooien terwijl je allebei stuurt, zonder van je hoverboard af te vallen! Dit zijn de leukste spellen voor op vakantie… Of als jij en je vriend, vriendin, neef, nichtje of broertje je een keer vervelen. Oma kan tellen en de score bijhouden!

Er zijn dus ontzettend veel leuke dingen te doen met je hoverboard. Gebruik je fantasie en probeer dingen uit! Voor meer tips over hoverboards kun je dit blog in de gaten houden. Hier posten wij regelmatig leuke ideeën!