Een ongeluk zit in een klein hoekje, nietwaar? Je hoverboard kan beschadigd raken. Het is natuurlijk doodzonde om je hoverboard kapot in de schuur te laten liggen, dus is reparatie een slimme optie. Is jouw hoverboard overleden of dienen bepaalde onderdelen vervangen te worden? Maak dan gebruik van onderstaande tips voor een perfecte reparatie van je hoverboard.

Je hoverboard laten repareren – Geen slim idee!
Het is niet verstandig om je hoverboard te laten repareren. Je moet hiervoor je hoverboard opsturen, het is prijzig en bovendien duurt een reparatie vaak hartstikke lang. Er zijn betere manieren om je hoverboard te laten repareren en de sleutel hiervoor ben je zelf!

Online onderdelen bestellen
Zijn bepaalde onderdelen van je hoverboard aan vervanging toe? Bestel dan online vervangende onderdelen en accessoires. Je bestelling wordt vaak binnen 24 uur bij je thuis afgeleverd. Bovendien krijg je veelal een handleiding toegestuurd (per post of via de e-mail) hoe je het onderdeel kunt vervangen. Zelfs al heb je twee linkerhanden, dan nog is reparatie van je hoverboard dus mogelijk!

Welke onderdelen kun je bestellen?
Het is natuurlijk prettig om te weten welke onderdelen je kunt bestellen voor je hoverboard. Over het algemeen kun je deze onderdelen online kopen: kappenset, frame, batterij, LED- Verlichting, aan-uit knop, oplader kabel en rubberen pads. Bij Bol.com kan je veel accessoires bestellen.

Koop een nieuw hoverboard
Is reparatie van je hoverboard geen optie meer? Koop dan een nieuw exemplaar. Wekelijks verschijnen er nieuwe exemplaren op de markt. Een nieuw hoverboard kopen kun je eveneens online bestellen, maar als je dit liever in de winkel doet, is dit natuurlijk ook goed te doen.

Kortom, laat je hoverboard niet repareren door een reparateur, maar bestel online onderdelen en ga zelf aan de slag.