Je hoverboard is waarschijnlijk heilig voor je. Dit tweewielige voertuig is iets waar je ongelofelijk trots op bent. Je bent er dan ook hartstikke zuinig op. Anderzijds wil je je hoverboard ook optimaal benutten en alles uithalen dat erin zit. Hoe zou het zijn als je alvast van tevoren kon oefenen? Je kunt je hier perfect op voorbereiden door een app te downloaden op je smartphone. Hoe dat werkt en wat de voordelen hiervan zijn, lees je in dit blogartikel.

Hoe werkt het?
Het is natuurlijk prettig als je weet hoe het werkt. Eigenlijk werkt het vrij eenvoudig. Download de Hoverboard Stunts Hero 2016 applicatie op je smartphone en je kunt direct van start gaan. Je ontdekt direct hoe het is om op een hoverboard te rijden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je onderuit gaat. Hoe voelt dat? Ga de uitdaging aan en kijk waar het je brengt.

De gaafste stunts op je hoverboard
De bedoeling van deze app is dat je een parcour zo snel mogelijk aflegt met je hoverboard. Onderweg kom je ringen tegen die je moet pakken. Uiteraard is het parcour voorzien van talloze obstakels. Daardoor word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Een parcour dat dus over veel uitdagingen bezit en die kun jij aangaan met je digitale hoverboard!

Doe virtuele inspiratie op
Heb je nog geen ervaring met rijden op een hoverboard? Dan is deze app misschien wel een aanrader om uit te proberen! Deze virtuele 3D-ervaring is er eentje die zijn weerga niet kent en die je daarom met eigen ogen moet hebben gezien. Wie weet helpt het jou om te beslissen welk hoverboard je gaat aanschaffen in de toekomst!

Als je al wel over een hoverboard beschikt, is het leuk om eens op visuele wijze te ervaren wat de meerwaarde is van een hoverboard! Download daarom snel de app en beleef volop hoverboard-plezier.