Onewheel Pint kopen

De Onewheel Pint kun je zien als het kleinere broertje van de Onewheel XR. De hele ervaring is opnieuw verpakt is een compacter model en uitermate geschikt voor alle dagelijkse avonturen. Je krijgt nog steeds het gevoel van snowboarden, overal en altijd. Maar dankzij het compactere model kun je je Onewheel Pint makkelijk overal mee naartoe nemen.

onewheel pint kopen

Onewheel Pint

Neem je Onewheel Pint overal makkelijk mee naartoe. Lekker compact en dus ideaal voor alledaagse tripjes.

Meer info

Ik heb de Onewheel Pint gekocht vanwege de gunstige prijs en de compact vorm. Super eenvoudig te berijden, echt heel blij mee!

Aron

Op Hoverboardwijzer.nl zag ik voor het eerst een Onewheel. Wat een tof apparaat! Ik heb er erg veel plezier van!

Mark

Lekker cruisen door de stad met mijn Onewheel. Een combi van snowboarden en skateboarden. Voor mij ideaal!

Anne

Onewheel Pint accessoires

Voor de Onewheel Pint zijn ook verschillende accessoires te krijgen. Hierbij kun je denken aan spatbeschermers voor je schoenen, bumpers, hendels of verschillende accessoires om je Onewheel Pint op te bergen. Maar daarnaast worden er ook speciale tassen gekocht om je Onewheel Pint in mee te nemen op het moment dat je hem niet kan of mag gebruiken of kies je toch voor die snelle oplader waarmee je je Onewheel Pint binnen een uur oplaad. De keuze is aan jou.

Onewheel Pint accessoires kopen

Waar kun je een Onewheel Pint kopen?

De Onewheel Pint wordt op verschillende plekken online aangeboden. Onze favoriete webshop is Fatdaddy. Zij zijn expert op het gebied van elektrische skateboards, steps etc. Vandaag besteld is morgen in huis en daarnaast leveren ze een goede service!

Onewheel Pint kopen

Onewheel Pint in Nederland

De Onewheel Pint is voorzien van een groot luchtwiel en dat zorgt ervoor dat je je Onewheel Pint op elk terrein kunt gebruiken. De Onewheel Pint wordt omschreven als uitermate geschikt voor een zogenaamde hop-on-and-go lifestyle. Daarnaast is hij voorzien van een SimpleStop. Hierdoor is het nog makkelijker om te remmen: je leunt naar achteren en de Onewheel Pint stopt meteen.

De Onewheel Pint is ongeveer de helft goedkoper dan de Onewheel XR. Maar voor die prijs krijg je veel van wat de Onewheel XR ook heeft. Wat zijn precies de verschillen? De Onewheel Pint is ontworpen met het idee dat hij handzaam moet zijn. Het model heeft een lengte van 68 centimeter en is daardoor makkelijker mee te nemen dan de Onewheel XR. Ook het bereik en de topsnelheid liggen iets lager dan die van de Onewheel XR. Het maximale bereik van de Onewheel Pint ligt op ongeveer 13km en de topsnelheid ligt rond de 26 km/h. Het volledig opladen van de Onewheel Pint duurt doorgaans ongeveer 2 uur.

Veelgestelde vragen over de Onewheel Pint in 2021

Een Onewheel Pint is super tof! Maar misschien heb je nog wat vragen. De meeste gestelde vragen over de Onewheel Pint hebben we hier geplaatst.

Wat is het bereik en de snelheid van de Onewheel Pint?

De topsnelheid van de Onewheel Pint is 26 km/h. Met een volle accu heb je een bereik van 10-13 km.

 

Hoe snel heb je een Onewheel Pint onder controle?

Dat gaat makkelijker dan je denkt! De meeste mensen hebben de Onewheel Pint al binnen 5 minuten onder controle.

 

Als ik nu een Onewheel Pint bestel, wanneer is die dan binnen?

Wanneer je een Onewheel besteld bij Fatdaddy, is hij in principe binnen 1 werkdag bezorgd. Dus je kan eigenlijk de dag na het bestellen al rijden!

 

Wat zit er in de doos van een Onewheel Pint pakket?

Wanneer je hem besteld bij onze partners wordt hij geleverd met een EU oplader, instructieboek en uiteraard de Onewheel zelf.

 

Onewheel Pint app

Wil je meer halen uit je Onewheel Pint, dan kun je de speciale Onewheel app voor IOS en Android downloaden. De app houdt verschillende statistieken bij en onderweg kun je onder andere je huidige snelheid aflezen, de accustatus controleren en kijken hoeveel kilometers je nog kunt rijden. Ook registreert de app je routes. Daarnaast wordt er ook een scorebord bijgehouden van alle Onewheel bezitters en kun je kijken hoeveel kilometers iedereen met zijn Onewheel Pint heeft afgelegd. Om het helemaal makkelijk te maken kun je de app ook koppelen met je Smartwatch en hoef je onderweg niet eens je telefoon uit je broekzak te halen om deze dingen te bekijken.

Onewheel Pint kopen