Onewheel XR kopen

De Onewheel XR is het neusje van de zalm als het aankomt op Onewheels. Er wordt gezegd dat lopen geen optie meer is als je eenmaal in het bezit bent van een Onewheel. Het bedrijf achter de Onewheel wil je altijd en overal het gevoel van snowboarden geven, ook zonder bergen of zonder sneeuw. De Onewheel XR is voorzien van een groot luchtwiel die wordt aangedreven door een hub motor waar jij op staat. De verfijnde techniek van een Onewheel zorgt ervoor dat deze makkelijk te besturen is vanuit je eigen balans. Onewheelen zou volgens de gebruikers gezien moeten worden als een lifestyle en niet gewoon als een sport. Als je er eenmaal aan begint, zou je niet anders meer willen.

onewheel xr kopen

Onewheel XR

Ga off road met de Onewheel XR. Dé Onewheel voor heerlijke ritjes door de stad. Feel alive!

Meer info

Even getwijfeld over de Onewheel XR en de Onewheel Pint. Beide fantastische apparaten, maar uiteindelijk toch voor de Onewheel XR gegaan vanwege zijn bereik en snelheid.

Michael

Op Hoverboardwijzer.nl zag ik voor het eerst een Onewheel. Wat een tof apparaat! Ik heb er erg veel plezier van!

Mark

Lekker cruisen door de stad met mijn Onewheel. Een combi van snowboarden en skateboarden. Voor mij ideaal!

Anne

Onewheel XR accessoires

Er zijn voor de Onewheel XR ook verschillende accessoires te koop. Je kunt bijvoorbeeld een snelle oplader kopen, waarmee de oplaadtijd verkort wordt naar 1 uur. Daarnaast kun je denken aan bumpers, spatborden en hendels. Daarnaast is er ook nog een compacter en lichter model op de markt, namelijk de Onewheel Pint. Deze Onewheel heeft wel een iets lagere topsnelheid en kleinere actieradius.

Onewheel XR accessoires

Waar kun je een Onewheel XR kopen?

Online wordt de Onewheel XR op enkele plekken in Nederland aangeboden. Wij zelf hebben de beste ervaring met Fatdaddy. Zij leveren snel (al binnen een dag) en zorgen voor een top service!

Onewheel XR kopen

Onewheel XR in Nederland

Als je bereid bent om de prijs van een Onewheel te betalen, krijg je daar ook wel alles voor wat een Onewheel te bieden heeft. Het is het beste wat er op dit moment op de markt is. Met de Onewheel XR kun je een snelheid bereiken van 30km/h en is het mogelijk om een afstand van 29km af te leggen op een volle accu. Is je accu leeg, dan is deze binnen 2 uur weer opgeladen. Daarnaast is de Onewheel XR geschikt voor alle terreinen en ook te gebruiken bij regen. Ook voor een helling hoef je je hand niet om te draaien want hellingen tot 30% kan de Onewheel aan.  Om ervoor te zorgen dat je goed zichtbaar bent, is de Onewheel XR voorzien van voor- en achterverlichting. Met al deze opties kun je veilig en verantwoord aan een nieuw avontuur beginnen.

Veelgestelde vragen over de Onewheel XR in 2021

Je hebt inmiddels interesse in een Onewheel XR maar hebt nog wat vragen. Wij hebben een aantal van de meest gestelde vragen over een Onewheel XR voor je verzameld.

Wat is het bereik en de snelheid van de Onewheel XR?

Met de Onewheel XR haal je snelheden tot 30km/h. Qua afstand kan hij 29 km rijden.

Waar kan ik rijden met een Onewheel XR?

In principe overal. Denk aan de normale weg, een strand, een bospad etc. Mede door de luchtband van de Onewheel kan je makkelijk off road rijden. Per land zijn de wetten verschillend qua gebruik in het verkeer.

Als ik nu een Onewheel XR bestel, wanneer is die dan binnen?

Wanneer je een Onewheel besteld bij Fatdaddy, is hij in principe binnen 1 werkdag bezorgd. Dus je kan eigenlijk de dag na het bestellen al rijden!

Wat zit er in de doos van een Onewheel XR pakket?

Wanneer je hem besteld bij onze partners wordt hij geleverd met een EU oplader, instructieboek en uiteraard de Onewheel zelf.

Onewheel XR app

Naast het ondernemen van deze avonturen, kun je je avonturen ook vastleggen. Met de app van Onewheel voor IOS en Android wordt erop uitgaan met je Onewheel nog leuker. In de app kun je je huidige snelheid aflezen, de gevoeligheid van je Onewheel XR aanpassen, bekijken wat het huidige accuniveau is en hoeveel kilometers je nog kunt rijden. Daarnaast kun je bekijken welke route je hebt afgelegd en zijn er verschillende statistieken te zien. De Onewheel app kun je ook koppelen aan je smartwatch: met je telefoon in je broekzak kun je toch zien hoe hard je rijdt.