Oxboard kopen?

Jezelf verplaatsen kan op ontzettend veel manieren, maar dat wordt nog makkelijker met een Oxboard. Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker voorbijkomen en ook in Nederland wint het Oxboard steeds meer aan populariteit. Een Oxboard is ontzettend leuk maar daarnaast een Oxboard ook relatief makkelijk in gebruik. Je gaat er op staan en door je balans te verdelen stuur je het Oxboard makkelijk aan. Wil je vooruit, dan leun je wat naar voren. Wil je naar links, dan plaats je wat meer druk op het rechterbeen. Met 5 minuten zou je al ontspannen op je Oxboard staan en na een half uurtje oefenen, zou je er in principe goed mee om moeten kunnen gaan. Als je eenmaal gewend ben aan je Oxboard, kan het plezier en avontuur beginnen. Het Oxboard is ook nog een 100% elektrisch, leuk voor jou en goed voor het milieu. Oxboard zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en maten en zelfs uit te breiden met een Oxboard kart. Bekijk hier het aanbod Oxboards op het internet.

Bekijk alle Oxboards

Door HoverboardWijzer.nl is mijn interesse in een Oxboard onstaan voor mijn kinderen. Ze zijn er super blij mee!

Sanne

Sinds deze zomer ben ik de trotse eigenaar van een Oxboard. Al erg veel leuke momenten mee beleefd!

Ron

Mijn kleinkinderen wilden graag een Oxboard. Inmiddels eentje gevonden waar ze zeer blij mee zijn!

Frans

Oxboard aanbieding

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding voor een Oxboard, dan is het belangrijk om je goed in te lezen. Het is namelijk belangrijk om goed te kijken waar je naar op zoek bent. Bij het zoeken naar een Oxboard krijg je namelijk ook aanbiedingen te zien van andere hoverboards die geen Oxboard zijn. Dit is vaak ook terug te zien in de prijs. De hoge kwaliteitsstandaard van Oxboard vertaalt zich ook in een hogere prijs.

Oxboard kopen

Waar kun je een Oxboard kopen?

Wanneer je via Google op zoek gaat naar een Oxboard, krijg je meteen veel online aanbieders te zien die het Oxboard verkopen. Het is belangrijk om goed te kijken want je krijgt ook veel aanbiedingen te zien van hoverboards die niet geen Oxboard zijn. Het merk Oxboard heeft zelf helaas geen fysieke winkel en verkoopt alleen online, maar er zijn wel verschillende fysieke winkels die Oxboards verkopen en dit heb je dan snel terug gevonden op de website van de betreffende winkels.

Oxboard kopen

Oxboard in Nederland

Het grote voordeel van Oxboard is dat het een Nederlands bedrijf is en daarmee voldoen de producten automatisch aan alle veiligheidseisen die in Nederlands gesteld worden. De Nederlandse veiligheidseisen wijken af van de Europese veiligheidseisen. Veel aanbieders bieden ook hoverboards of balanceboards aan die uit het buitenland worden ingekocht waar hele andere veiligheidseisen gelden. Het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat je een veilig product aanschaft.

Er zijn verschillende typen Oxboards, zoals de Oxboard Pro, de Oxboard One, de Oxboard Carbon en de Original One-T. Het Oxboard Original Pro is het Oxboard dat voorzien is van de beste technologie en gemaakt met hoogwaardige kwaliteit materialen. De naam van de Oxboard Carbon geeft het eigenlijk al weg. Deze is gemaakt met carbon. Dit sterke en duurzame materiaal zorgt ervoor dat het Oxboard tegen een stootje kan. Het grote verschil tussen de andere drie Oxboards zit hem met name in de batterijcapaciteit. Het Oxboard One T heeft de batterij met de minste batterijcapaciteit waardoor hij ongeveer 20 tot 30 minuten meegaat. Het Oxboard One heeft een betere batterij van LG maar gaat ongeveer even lang mee als de batterij van de Oxboard One T. De Oxboard Pro heeft een Samsung batterij en gaat ongeveer 1 uur mee. Het bijzondere aan Oxboard is dat zij voor sommige Oxboards dus gebruik maken van merkbatterijen, iets wat bij bijna geen enkele hoverboard of balanceboard wordt gedaan. Is hij leeg? Dan kan je hem gewoon weer met je Oxboard oplader opladen.

Veelgestelde vragen over de Oxboard in 2021

De interesse voor een Oxboard is er, echter heb je nog wat vragen. De veelgestelde vragen over een Oxboard hebben we hier bij elkaar gezet.

Is een Oxboard veilig?

Je hebt zelf in de hand hoe veilig een Oxboard precies is op de openbare weg, maar het apparaat zelf is honderd procent veilig. Zo worden Oxboards uitgebreid getest voor deze op de markt verschijnen, waardoor je zeker weet dat het apparaat zelf helemaal veilig is.

Is een Oxboard hoverboard legaal in Nederland?

Officieel is het niet toegestaan om met een Oxboard over de openbare wegen te rijden. Over het gebruik van een Oxboard op het eigen terrein (thuis, in de tuin, op het erf, et cetera) staat niets in de wet.

Heb ik een rijbewijs nodig voor een Oxboard hoverboard?

Nee, je mag ook zonder rijbewijs rondrijden op een Oxboard. Houd er wel rekening mee dat je het apparaat moet leren kennen voor je er echt goed mee om kunt gaan. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Tips voor een goedkoop Oxboard

Nadat het Oxboard op de markt kwam, volgden er al snel veel andere balanceboards en hoverboards. De aanbieders schoten als paddenstoelen uit de grond. Het Oxboard is een Nederlands design en heeft de standaardtechnologie van hoverboards naar een hoger niveau getild. Het Oxboard is technisch van een hoge kwaliteit en uitgebreid getest op veiligheid. Daarnaast is het op dit moment het enige balanceboard met 2 jaar fabrieksgarantie en werken ze met eigen servicemonteurs. Voor iemand die voorzichtig wil beginnen met deze gadget, is de prijs van een Oxboard in vergelijking met andere hoverboards en balanceboards wat hoger maar daar krijg je wel een goede kwaliteit en service voor terug. Wil je een goedkope Oxboard dan is het aan te raden de websites van de verkooppunten in de gaten te houden voor aanbiedingen of te kijken naar tweedehands opties te bekijken. Zorg er wel voor dat je goed op de hoogte bent van verschillende specificaties en zorg dat goedkoop geen duurkoop wordt.