Oxboard met kart kopen?

Naast een Oxboard kun je ook een Oxboard kart kopen. In een mum van tijd bevestig je de kart aan je Oxboard en kun je aan de slag. De kart is zo gemaakt dat hij comfortabel en ook erg wendbaar is, wat je ook gewend bent van de Oxboards zelf. Ook de besturing heb je zo onder de knie door de handles die je kunt gebruiken om gas te geven en, niet geheel onbelangrijk, ook om te remmen. De Oxboard kart is door zijn lichte gewicht makkelijk mee te nemen en snel klaar voor gebruik. Het heeft een makkelijk verstelbaar frame waardoor de kart geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Bekijk alle Oxboards

Door HoverboardWijzer.nl is mijn interesse in een Oxboard onstaan voor mijn kinderen. Ze zijn er super blij mee!

Sanne

Sinds deze zomer ben ik de trotse eigenaar van een Oxboard. Al erg veel leuke momenten mee beleefd!

Ron

Mijn kleinkinderen wilden graag een Oxboard. Inmiddels eentje gevonden waar ze zeer blij mee zijn!

Frans

Oxboard hoverkart

Als je de Oxboard hoverkart aan het Oxboard gekoppeld hebt, kun je al zittend driften, om je as draaien, touren en, als je durft, zelfs een wheelie maken. Voor dit alles maakt de Oxboard hoverkart gebruik van de technologie uit je Oxboard dus je hebt geen last van ingewikkelde technologie. Het is een kwestie van aansluiten, gaan zitten en gaan. Bij het besturen van je Oxboard hoverkart maak je op dezelfde manier gebruik van je balans, maar nu zit je op je Oxboard. Daarnaast heb je nu de handles om gas te geven en te remmen. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met het type Oxboard dat je hebt. De kart is bij uitstek geschikt om te combineren met een Oxboard Pro of Oxboard One omdat deze in vergelijking met de Oxboard One-T beschikken over een betere accu. Het type hoverboard of Oxboard waar je kart mee combineert, bepaalt ook de snelheid die je met de kart kunt behalen. Een Oxboard met kart kan een snelheid behalen tot 15km/h. Het is daarom altijd aan te raden voldoende bescherming te dragen en er rekening mee te houden dat je de kart niet mag gebruiken op de openbare weg.

Oxboard kart kopen

Waar kun je een Oxboard kart kopen?

De Oxboard kart wordt online aangeboden o.a. bij Bol.com. Als je goed kijkt zie je dat er veelal een hoverboard of Oxboard met kart als combinatie verkocht wordt. Neem hierbij altijd in de overweging dat het kan gaan om een hoverboard van een ander merk dan Oxboard. Alleen de Oxboards voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen, net als de Oxboard kart. Andere hoverboards voldoen zeer waarschijnlijk wel aan buitenlandse veiligheidseisen maar deze wijken over het algemeen af van de Nederlandse veiligheidseisen.

Oxboard kart kopen

Veelgestelde vragen over de Oxboard in 2021

De interesse voor een Oxboard is er, echter heb je nog wat vragen. De veelgestelde vragen over een Oxboard hebben we hier bij elkaar gezet.

Is een Oxboard veilig?

Het apparaat zelf is veilig bevonden aan alle veiligheidseisen. Je hebt echter zelf in de hand hoe je hiermee om gaat. Middels uitgebreide testen worden de Oxboards getest voordat ze te koop zijn. Zo kan de consument er vanuit gaan dat het veilig is.

Is een Oxboard hoverboard legaal in Nederland?

Op openbare wegen is een Oxboard officieel niet toegestaan. Op prive terrein, denk aan thuis, op het erf, in de tuin etc, staat niets in de wet.

Heb ik een rijbewijs nodig voor een Oxboard hoverboard?

Nee, je mag ook zonder rijbewijs rondrijden op een Oxboard. Houd er wel rekening mee dat je het apparaat moet leren kennen voor je er echt goed mee om kunt gaan. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Bekijk alle veelgestelde vragen