De Solowheel mag met recht een alternatief voor de hoverboard genoemd worden. Met dit voertuig is het mogelijk om op één wiel overal naartoe te rijden. Dit betekent dus dat je nooit meer hoeft te lopen. Dankzij het compacte gewicht van slechts 3,5 kilo kun je de Solowheel overal mee naartoe nemen. Hij past zelfs in je rugzak!

Specificaties van de Solowheel
Niet alleen het gewicht van dit voertuig is ideaal, de Solowheel heeft een diameter van een kleine 20 centimeter en kan een gewicht ondersteunen van maximaal 113 kilo. Het voertuig heeft een topsnelheid van 16 kilometer per uur, wat sneller is dan een doorsnee voetganger loopt. Binnen 40 minuten is de batterij van de Solowheel volledig opgeladen.

De kosten en introductie van de Solowheel
De kosten van dit nieuwe project vallen wel iets hoger uit dan een gewoon hoverboard. Voor een nieuw exemplaar ben je rond de $ 600,- kwijt. Een hoverboard kun je al aanschaffen om en nabij de € 200,-. Het is mogelijk om de Solowheel voordeliger in je bezit te krijgen, door het voertuig nu al te reserveren. Je bent dan zo’n $ 150,- voordeliger uit. De verwachting is dat de Solowheel in september voor het eerst op de markt wordt gebracht.

Wat wil jij?
Gaat jouw voorkeur na het lezen van bovengenoemd nieuws uit naar de aanschaf van een Solowheel? Dan is het goed om te weten dat je dus nog eventjes moet wachten voordat je er daadwerkelijk gebruik van kunt maken. Is rijden op één wiel niets voor jou en ga je toch liever voor de hoverboard? Dit kan natuurlijk ook nog steeds.

Misschien is het ook een optie om de Solowheel als aanvulling op de hoverboard te gebruiken. Je legt er wel wat geld voor neer, maar dan heb je ook wel iets waarmee je ongetwijfeld de aandacht hebt van het grote publiek!