Van elk product dat op onze markt te vinden is, zijn er talloze verschillende uitvoeringen. Dat geldt uiteraard ook voor hoverboards. Ben je op zoek naar een goed en degelijk merk? Dan betaal je daar natuurlijk ook wat meer voor. Of heb je liever een chinees model, dat wat goedkoper is? Er zijn veel verschillende soorten hoverboards en daarom is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Daarom hebben wij besloten om je te helpen door hieronder een overzicht te maken van verschillende hoverboards!

OXBOARD

Laten we beginnen met het noemen van het meest bekende Nederlandse merk. OXBOARD staat bekend vanwege de goede kwaliteit. Het merk wordt ingedeeld bij de premium hoverboard, ook al bestaat het bedrijf nog helemaal niet zo lang. OXBOARD is echter behoorlijk ambitieus; men streeft ernaar om op termijn marktleider te worden binnen het segment van de hoverboards.

IO HAWK

Wat OXBOARD voor Nederland is, is IO HAWK voor de Verenigde Staten. Het is namelijk het meest bekende en direct ook het meest premium merk hoverboard binnen dit enorme land. Zoals bij alle producten geldt ook hier; voor kwaliteit betaal je. De hoverboards van IO HAWK zijn dus behoorlijk prijzig maar daar krijg je ook een zeer degelijke en kwalitatief sterke hoverboard voor terug.

Talloze Chinese modellen

Naast de bekende merken, zijn er ook nog ontzettend veel verschillende B-merken beschikbaar. Het gaat hier vooral om Chinese modellen. Grootste voordeel van deze hoverboards is dat ze een stuk goedkoper zijn dan de premium merken. Doordat er zo ontzettend veel verschillende soorten worden aangeboden, is het als leek vaak wel moeilijk om te bepalen wat de kwaliteit is. Je wilt immers wel een hoverboard die qua kwaliteit minstens in de buurt komt van de premium merken. We raden je dan ook aan om vooraf goed onderzoek te doen naar de kwaliteit van het merk en de betrouwbaarheid van de aanbieder.

Mono Runner

De Mono Runner is een typisch voorbeeld van een hoverboard die precies tussen de premium merken en de b-merken invalt. De prijs-kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend te noemen en veel gebruikers kiezen voor deze hoverboard. Overigens moeten we wel vermelden dat Mono Runner niet direct een merknaam is. Het is een synoniem voor Hoverboard dat door webwinkel Amazon wordt gebruikt als naam voor verschillende soorten hoverboards die als middenmoter kunnen worden geclassificeerd.