De laatste tijd hoor en lees je steeds meer over de hoverboard. Was het eerst populair onder jongeren, nu worden de hoverboards, ook wel hoverboard segway genoemd, ook in het bedrijfsleven ingezet. Want ook voor zakelijk gebruik zijn de borden erg handig!

Voordelen hoverboards

  • Snel op plek van bestemming
  • Milieuvriendelijk
  • Veilig
  • Geen rijbewijs nodig
  • Geen helm of bescherming nodig

Met een hoverboard kun je maximaal 20 kilometer per uur rijden. Dit betekent dat je ongeveer 3 keer zo snel op je plek van bestemming bent, dan als je gaat lopen. Niet alleen makkelijk als je zelf iets moet doen, maar zakelijk gezien ook erg handig! Denk maar eens als je meerdere keren per dag aan de andere kant van de fabriek of het bedrijf moet zijn.

 

Doordat de maximale snelheid niet heel erg hoog ligt, is een rijbewijs niet nodig. Ook jongeren kunnen daarom op een hoverboard rijden. Bovendien is het dragen van een helm of lichaamsbescherming niet nodig, dus je ziet er niet gek uit met bescherming en je haar gaat ook niet door de war door een helm. Wel zo prettig!

 

Een hoverboard is tevens milieuvriendelijk, want het stoot geen gassen uit. De elektromotor kun je simpelweg weer opladen als hij leeg is en daardoor ook erg vriendelijk in gebruik.